Mehmet Emin DEMİR

2008 yılında basladigi Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olduktan sonra Güney Amerika’da çeşitli projelerde yer aldı. Sonrasında Bingöl Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. Şu an İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı Yetişkin Altdalına devam etmekte ve aynı zamanda SGDD’de psikolog olarak çalışmaktadır.

CV İndir

Sinem ŞAHİN

2014 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. 2014- 2016 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalında yürütülen Ruhsal Bozukluklarda Sanat Psikoterapisi Kursunu tamamladı, aynı zamanda bu programın ve Doç. Dr. Nurhan Eren’in asistanlığını yaptı. 2015 yılında başladığı İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı Çift-Aile Alt dalı 2. Sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. .

CV İndir

Gözde ÖZBEK ŞENERDEM

2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikoloji ana dal ve Sosyoloji yan dal bölümlerinden mezun oldu. Ardından 2012 yılında Koç Üniversitesi’nde Endüstri-Örgüt Psikolojisi Yüksek Lisans programını tamamladı. 2009-2011 yılları arasında Koç Üniversitesi’nde araştırma asistanı olarak çalıştı. 2011 – 2016 yılları arasında farklı sektörlerde uluslararası firmalarda İnsan Kaynakları alanında görev yaptı. 2016 yılı itibariyle İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı Yetişkin alt dalına devam etmektedir. .

CV İndir

Aslı UZEL

Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun oldu. Bremen Üniversitesi’nde aldığı Klinik Nöropsikoloji yüksek lisans dersleri, Ruh Sağlığında İnsan Hakları Girişimi Derneğiyle yapmış olduğu gönüllü çalışmalar ve hastane stajlarından sonra Klinik Psikoloji Yüksek Lisansı yapmaya karar verdi. Halen 2016 yılında başladığı İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı Yetişkin alt dalında klinik eğitimine devam ediyor ve Psikoterapi Araştırmaları Laboratuvarı’nda araştırma asistanlığı yapıyor. .

CV İndir